De Smaakadvocaten Podcast
Van Dyck & Van Dyck – De Smaakadvocaten
Een podcast over bier, wijn, spirits en cocktails
POWERED BY MEUG & NEGRONI.BE
‘Meugman’ Jeroen Van Dyck & ‘Mister Negroni’ Yannick Van Dyck nodigen elke aflevering een gast uit de drankenwereld uit op de beklaagdenbank. Hun doel als ‘smaakadvocaten‘ is de gast in kwestie vrij te pleiten van aantijgingen of veroordelen voor bewezen feiten.
Wil je deel uitmaken van de volksjury? Check dan zeker de poll-functie van onze podcast op Spotify.
Beluister hieronder alle afleveringen of abonneer je via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.
POWERED BY MEUG & Negroni.be
Een podcast over bier, wijn, spirits en cocktails.
Van Dyck en Van Dyck, de Advocaten van de Smaak, nodigen elke aflevering een gast uit de drankenwereld uit op de beklaagdenbank. Hun doel is de gast vrij te pleiten van aantijgingen of veroordelen voor bewezen feiten.
Our guest for today speaks many languages but unfortunately Dutch isn't one of them. So, it's another episode in English!
Gabriele Tručionytė, born in Lithuania, has been immersed in the whisky industry for almost a decade. Her journey in the drinks industry began even earlier when we worked as a bartender and bar manager, including stints at a whisky bar. Driven by passion, she took it upon herself to learn about every whisky bottle in the bar, eventually becoming a bar manager. Beyond whisky, she dreams of combining her service industry experience with business or even pursuing her childhood dream of becoming an archaeologist, akin to Lara Croft.
She was in Belgium for an ambassador training/tasting at the offices of Cinoco, where Jeroen had the chance to record this episode as well.
Thanks to: Blue Wave Theory (music) and Cinoco.
Disclaimer: Van Dyck & Van Dyck , geen familie en stiekem ook geen echte advocaten.
Wel echte voorstanders van alles met smaak!