Ook wel Vermut Bianco, Vermut Blanco, Chambery Blanc genoemd.
Chambéry wordt beschouwd als de tweede hoofdstad van de vermout, de andere ligt niet zo veel verder maar aan de andere kant van de Mont Blanc, namelijk Turijn. Turijn staat bekend als geboorteplaats van rode zoete vermout, Chambéry is het episch centrum van de witte zoete vermout. De witte vermouts, zoals bijvoorbeeld Martini Bianco, worden wel eens verkeerdelijk bestempeld als Dry vermouth. Dat is echter niet het geval. De Chambéry stijl is wit maar aan de zoete kant. De droge witte vermout wordt Marseille Dry/Extra Dry genoemd. Let op: Chambéryzette vermout behoort niet tot de Chambéry stijl, Chambéryzette is een vermout die met aardbijenlikeur gemengd wordt en behoort tot de categorie Modern Vermouth.
Het meest iconische merk van de Chambéry stijl is Dolin Blanc (effectief uit Chambéry), het best verkochte is Martini Bianco (productie in Italië).
Vermout van de Chambéry stijl wordt meestal in doorzichtige flessen gebotteld met een wit label, met de aanduiding Blanc (Frankrijk), Bianco (Italië) of Blanco (Spanje).