Mijn Instagram

Mijn Instagram

In enkele jaren tijd groeide mijn Instagram-account met meer dan 50.000 volgers uit tot een van de grootste cocktail-gerelateerde accounts van de Benelux.

Samenwerking?

Interesse in een samenwerking? Neem dan contact op met mijn via: yannick [at] negroni [punt] be

Sta ik open voor product endorsement? Ja, maar ik promoot enkel producten en merken waar ik achter sta. Kwaliteit, veiligheid en sociale duurzaamheid komen bij mij op de eerste plek.

Ik heb op deze manier al  fantastische zaken geproefd en spectaculaire (binnen- en buitenlandse) events en trips bijgewoond. Voorstellen voor samenwerkingen zijn dus steeds welkom. Maar zoals hierboven gezegd: ik zal het merk of product enkel promoten als ik er zelf ook fan van ben.

Ik stuur nooit zelf mails of berichten uit voor zulke samenwerkingen. Want dan ben je haast verplicht om iets positief te schrijven. En dat wil ik absoluut vermijden. Ik wil niet doen alsof ik iets goed vind, als ik het eigenlijk niet zo goed vind. Maar is het wel goed, dan verspreid ik die boodschap met veel plezier.

Geen gekochte volgers

Ik kan in alle eer en geweten zeggen dat ik nog nooit een cent betaald heb om volgers te kopen.

Wil dat zeggen dat alle volgers echt zijn? Neen, een klein percentage van de volgers zijn helaas valse profiel of bots. Daar kies ik echter niet zelf voor. Zowat elk account op instagram met meer dan 50.000 volgers wordt hiermee opgezadeld. Het zijn accounts die zelf clicks of volgers proberen te verzamelen door zichtbaar te zijn op populaire accounts. Instagram houdt af en toe een grote kuis om deze profielen te blokkeren en ik doe zelf ook mijn best om deze profielen uit mijn volgers te verwijderen als ik ze spot.