Podcast #13: Joren Nuyts (The Roots)
Tijd voor een nieuwe aflevering van de Smaakadvocaten Podcast. We ontvangen deze keer Joren Nuyts van The Roots in onze vaste opnamestudio in de Jones Foodbar.
In december 2020 stond de wereld even stil voor Joren Nuyts. Dat was voor hem een signaal dat het leven te kort is om je dromen niet na te jagen. Joren droomde over eigen bottelingen van whisky en andere spirits. In september 2022 realiseerde Joren die droom en lanceerde hij zijn eerste release van 3 verschillende spirits. En niet de minste!
In deze podcast proeven we zijn 81 jaar oude Cognac Maison Prunier (gedistilleerd in 1940) en een nog oudere Cognac uit de privé-collectie van Jeroen. Luister naar de podcast om te ontdekken welke!
Luisteren naar deze aflevering van de ‘Van Dyck & Van Dyck – De Smaakadvocaten Podcast’ kan via deze link, via je favoriete podcast player of klik hieronder op aflevering 13.
POWERED BY MEUG & Negroni.be
Een podcast over bier, wijn, spirits en cocktails.
Van Dyck en Van Dyck, de Advocaten van de Smaak, nodigen elke aflevering een gast uit de drankenwereld uit op de beklaagdenbank. Hun doel is de gast vrij te pleiten van aantijgingen of veroordelen voor bewezen feiten.
In this episode we have international guests yet again, so it's in English again!
Today our guests are Stephen Rankin & Gordon Muir of the infamous Gordon & MacPhail. Together with Ellen and Eric from Whisky Warehouse, Jeroen organised an amazing tasting of exclusive Gordon & MacPhail whiskies. Moments before the tasting started Jeroen had the opportunity to talk to Stephen and Gordon about the delicious liquids of Gordon & MacPhail.
Wil je op de hoogte blijven van al onze afleveringen?
Abonneer je dan gratis via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.