Podcast #19: Annabel Thomas (Nc’Nean Distillery)
In deze aflevering van onze podcast hebben we Annabel Thomas te gast. Annabel is de founder en CEO van Nc’nean, een distilleerderij aan de westkust van Schotland die op een duurzame manier whisky produceert.
In 2013 besloot Annabel haar baan op te zeggen om fulltime te focussen op Nc’Nean en de distilleerderij van de grond op te bouwen naar een mooi en duurzaam merk. Haar missie was om een whisky te creëren die in harmonie kon bestaan met onze planeet.
Sinds 2017 is de distilleerderij operationeel en vallen de whiskies van Annabel niet enkel in de smaak, maar ook in de prijzen. Ontdek het verhaal van een straffe dame in een wereld vol mannen in deze aflevering van de Smaakadvocaten Podcast.
Let op: Een internationale gast en daarom dan ook een Engelstalige aflevering!
Luisteren naar deze aflevering van de ‘Van Dyck & Van Dyck – De Smaakadvocaten Podcast’ kan via deze link, via je favoriete podcast player of klik hieronder op aflevering S2 #3.

POWERED BY MEUG & Negroni.be
Een podcast over bier, wijn, spirits en cocktails.
Van Dyck en Van Dyck, de Advocaten van de Smaak, nodigen elke aflevering een gast uit de drankenwereld uit op de beklaagdenbank. Hun doel is de gast vrij te pleiten van aantijgingen of veroordelen voor bewezen feiten.

In this episode, we welcome Paul McFadyen – longtime rum aficionado, global brand ambassador for Maison Ferrand's Planteray Rum (formerly Plantation), and co-founder of London's legendary tiki bar, Trailer Happiness.
Paul shares his journey in the world of rum. Along the road he crossed paths with Alexandre Gabriel, the owner of Maison Ferrand. It's a man he described as his hero! We delve into flavors maps, super tasting abilities and blending spirits. Join us for an insightful conversation on rum culture and the ways of working of Maison Ferrand.
We serve Paul not one but two things to taste. A 1960s rum, which he analyses perfectly in this episode, and a very 'Unique' product. As always, we asked our guest to bring something as well. Find out in the podcast what Paul had in store for us!
thanks to: Jurgen Nobels for providing us with a location to record this episode (Bar Amo, Ghent), Timon Salomez for arranging this recording, Stefan Hoffmann (Boozehounds) & Rene Van Hoven (The Rum Punk) for the tasting samples, and Blue Wave Theory for the music of our podcast!
Wil je op de hoogte blijven van al onze afleveringen?
Abonneer je dan gratis via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.