Podcast #19: Annabel Thomas (Nc’Nean Distillery)
In deze aflevering van onze podcast hebben we Annabel Thomas te gast. Annabel is de founder en CEO van Nc’nean, een distilleerderij aan de westkust van Schotland die op een duurzame manier whisky produceert.
In 2013 besloot Annabel haar baan op te zeggen om fulltime te focussen op Nc’Nean en de distilleerderij van de grond op te bouwen naar een mooi en duurzaam merk. Haar missie was om een whisky te creëren die in harmonie kon bestaan met onze planeet.
Sinds 2017 is de distilleerderij operationeel en vallen de whiskies van Annabel niet enkel in de smaak, maar ook in de prijzen. Ontdek het verhaal van een straffe dame in een wereld vol mannen in deze aflevering van de Smaakadvocaten Podcast.
Let op: Een internationale gast en daarom dan ook een Engelstalige aflevering!
Luisteren naar deze aflevering van de ‘Van Dyck & Van Dyck – De Smaakadvocaten Podcast’ kan via deze link, via je favoriete podcast player of klik hieronder op aflevering S2 #3.
POWERED BY MEUG & Negroni.be
Een podcast over bier, wijn, spirits en cocktails.
Van Dyck en Van Dyck, de Advocaten van de Smaak, nodigen elke aflevering een gast uit de drankenwereld uit op de beklaagdenbank. Hun doel is de gast vrij te pleiten van aantijgingen of veroordelen voor bewezen feiten.
In deze aflevering hebben we opnieuw een gast uit de bierwereld op bezoek, Sam Nagels van Brouwland. Maar het zou de Van Dyck & Van Dyck-podcast niet zijn als er ook over andere dranken gebabbeld wordt, afwijken daar zijn wij namelijk goed in!
Waar Sam Nagels goed in is, is brouwen maar vooral ook ànderen laten brouwen. Hij zette zijn eerste stappen in de professionele bierwereld als barman in een café met meer dan 400 bieren. Van zijn baas leerde hij daar de perfecte pint tappen, maar hij voelde toch al snel de noodzaak om zich nog verder bij te scholen tot biersommelier. Later ging hij aan de slag bij de bekendste brouwerij van de koekenstad – brouwerij De Koninck dus – en sinds enkele jaren werkt hij voor Brouwland, waar hij zich onder andere over de Brouwland Biercompetitie ontfermt.
De winnaar van die competitie, daar krijgen we in deze aflevering de àllerlaatste flesjes van te proeven!
Met dank aan:
Jones Foodbar
Blue Wave Theory
Wil je op de hoogte blijven van al onze afleveringen?
Abonneer je dan gratis via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.