Podcast #30: Chris Hayes (Teeling Distillery)

Podcast #30: Chris Hayes (Teeling Distillery)

Opnieuw een opname op verplaatsing, ditmaal in de kelder van cocktailbar Belroy’s at Nine. Vlak voor de start van een whiskey tasting in de bovenliggende bar maakte Chris Hayes van Teeling Distillery tijd voor een opname van de Van Dyck & Van Dyck podcast!

Net zoals de Teeling distillery is Chris Hayes afkomstig uit Ierland, wederom een Engelstalige aflevering dus. Chris spreekt trouwens vloeiend Frans, dus ook dat had nog gekund.

Yannick is een voormalig winnaar van de Teeling cocktail competition en had er dus ontzettend graag bij geweest, maar helaas was hij verhinderd. Daarom opnieuw een aflevering met slechts 1 Van Dyck, ‘Meugman’ Jeroen.

Chris Hayes is fan van België, dat hoor je gewoon, maar andersom is Chris ook altijd graag gezien als gast in ons land op beurzen zoals Spirits In The Sky. Vele whiskyliefhebbers kennen Chris, maar wat meesten niet weten is dat hij buiten Ierse whiskey ook iets met muziek heeft. Wat dat juist is, dat moet je zelf maar ontdekken in de podcast!

Luisteren naar deze aflevering van de ‘Van Dyck & Van Dyck – De Smaakadvocaten Podcast‘ kan via deze link, via je favoriete podcast player of klik hieronder op aflevering S2 #14.Wil je op de hoogte blijven van al onze afleveringen?
Abonneer je dan gratis via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *