Podcast #20: Raissa De Haas (Double Dutch)

Podcast #20: Raissa De Haas (Double Dutch)

Hoeveel mensen ken jij die af en toe vergaderen met Richard Branson en die een eigen lijn van producten hebben die je kan kopen in Harrods en Walmart? Wij, Van Dyck & Van Dyck, slechts twee. De tweelingzussen Raissa en Joyce De Haas van Double Dutch.

We zijn dan ook heel verheugd dat een van die twee zussen, Raissa, tijd vrijmaakte in haar drukke agenda voor de opname van een nieuwe aflevering van de Smaakadvocaten Podcast.

Of was het misschien Joyce? Want ze verklapte ons dat ze – als eeneiïge tweeling – wel eens meetings van elkaar overnemen zonder dat iemand het doorheeft.

Het zakelijke verhaal van Raissa en Joyce klinkt als een sprookje. Als jonge Belgische ondernemers slaagden ze er in een wereldwijd merk te lanceren.
Hun Double Dutch mixers zijn inmiddels te koop in 45 landen, met een totale verkoop van meer dan 2 miljoen flesjes per maand. In de komende jaren willen ze die productie opschroeven naar 20 miljoen(!), dat toont hoe ambitieus ze zijn.

Raissa bracht enkele van haar mixers mee om te laten proeven en wij maakten voor haar een eenvoudige longdrink van Carter’s Jenever met Double Dutch.

Luisteren naar deze aflevering van de ‘Van Dyck & Van Dyck – De Smaakadvocaten Podcast’ kan via deze link, via je favoriete podcast player of klik hieronder op aflevering S2 #4.Wil je op de hoogte blijven van al onze afleveringen?
Abonneer je dan gratis via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *