Podcast #21: Ruben Luyten (Sherry Notes / Whisky Notes)

Podcast #21: Ruben Luyten (Sherry Notes / Whisky Notes)

We zitten opnieuw in de Downing Street, onze vaste opnamelocatie in Jones Foodbar. Ditmaal met Ruben Luyten, de man achter whiskynotes.be en sherrynotes.com

Na de opname met Serge Valentin hebben we voor de tweede keer een van ’s werelds grootste whiskybloggers achter onze microfoon voor de Smaakadvocaten Podcast. De websites van Ruben zijn goed voor miljoenen bezoekers per jaar!

Speciaal voor de gelegenheid door Ruben in zijn kelder om een Fino sherry van bijna 60 jaar oud(!) te schenken voor de Smaakadvocaten. Voor Jeroen en Yannick was het een uitdaging om iets te zoeken wat Ruben nog nooit eerder geproefd had, daarom zochten ze het in een hele andere sfeer.

Het had een cocktail kunnen worden, want zo’n 3 weken voor de opname had Yannick een avondje in de cocktailbars van Amsterdam doorgebracht met Ruben. Maar uiteindelijk werd het een saké.

Een week eerder voltooide Yannick een opleiding tot Saké Sommelier level 1, bij Jonas Kellens van Dim Dining. Het werd voor hem dus ook een test om te zien of hij goed opgelet had.

Luisteren naar deze aflevering van de ‘Van Dyck & Van Dyck – De Smaakadvocaten Podcast’ kan via deze link, via je favoriete podcast player of klik hieronder op aflevering S2 #5.



Wil je op de hoogte blijven van al onze afleveringen?
Abonneer je dan gratis via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *