Podcast #12: Kris Boeckmans (Café Fringale)

Podcast #12: Kris Boeckmans (Café Fringale)

Ditmaal ontvangen we een bekende (ex-)profwielrenner in onze vaste opnamestudio in Jones Foodbar voor een nieuwe aflevering van de Smaakadvocaten Podcast. Maar omdat onze podcast niet over wielrennen gaat hebben we het met onze gast Kris Boeckmans, over wat hij doet in de koffiewereld met zijn espressobar Café Fringale en diens eigen koffie-blends.

Ex-profwielrenner Kris Boeckmans is wellicht de snelste van alle gasten die we reeds op bezoek kregen in onze podcast. Intussen is Kris op wielerpensioen en ruilde hij de ene passie voor een andere: koffie!  Hij creëerde eigen koffie-blends en biedt een selectie van single origin koffies aan die je kan proeven in zijn espresso bar ‘Café Fringale‘ in Zoersel.

In Café Fringale brengt hij mensen samen om onder het genot van een geweldige kop koffie verhalen te delen. Al dan niet over fietsen, want hoewel zijn zaak volledig fietsvriendelijk ingesteld is, zijn niet-fietser ook meer dan welkom.

In deze podcast proeven we de koffie van Kris en maakt Smaakadvocaat Yannick een cocktail met een van de Café Fringale koffie-blends. Een variant op de Negroni. Wat had je anders verwacht van Mister Negroni?

Luisteren naar deze aflevering van de ‘Van Dyck & Van Dyck – De Smaakadvocaten Podcast’ kan via deze link, via je favoriete podcast player of klik hieronder op aflevering #12.



Wil je op de hoogte blijven van al onze afleveringen?
Abonneer je dan gratis via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *