Podcast #16: Kathleen Van den Berghe (Chateau De Minière)

Podcast #16: Kathleen Van den Berghe (Chateau De Minière)

We duiken opnieuwe de opnamestudio in Jones Foodbar in voor de allerlaatste podvast van seizoen 1 van de Smaakadvocaten Podcast. Daarvoor hadden we natuurlijk een leuke gast nodig en dat werd Kathleen Van den Berghe van wijndomein Chateau De Minière.

Van je passie(s) je beroep maken, dat moet het motto geweest zijn waarmee Kathleen Van den Berghe 12 jaar geleden aan haar avontuur in de Loire begon. Natuur, kunst, eeuwenoude gebouwen renoveren en vooral heel lekkere wijn maken. Dat is wat Kathleen professioneel doet sinds ze in 2010 ‘Château de Minière’ kocht en ze haar carrière als bouwkundig ingenieur in België inruilde voor een leven tussen de Franse wijnranken in het hart van de Loire-streek.

Stilzitten is niet aan Kathleen besteed want amper 6 jaar laten kocht ze samen met haar echtgenoot Sigurd nog een tweede kasteel- en wijndomein, Château de Suronde. Voor onze podcast bracht ze een fles ‘Bulles de Minière’ mee, een heerlijke rode schuimwijn waar ze met recht en rede trots op is.

Luisteren naar deze aflevering van de ‘Van Dyck & Van Dyck – De Smaakadvocaten Podcast’ kan via deze link, via je favoriete podcast player of klik hieronder op aflevering #16.



Wil je op de hoogte blijven van al onze afleveringen?
Abonneer je dan gratis via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *