Podcast #23: Vincent Schietse (Brown-Forman)

Podcast #23: Vincent Schietse (Brown-Forman)

Na een korte break in juli keren we begin augustus terug naar onze vaste opnamestudio in Jones Foodbar voor een nieuwe aflevering van de Smaakadvocaten Podcast. We ontvangen deze keer Vincent Schietse van Brown-Forman.

Vincent is voor beide gastheren een bekend gezicht. Hij vertoeft immers ook al bijna 10 jaar in de wondere wereld van spirits, na een opleiding van 3 jaar aan de Université Du Vin. Hij maakte kennis met spirits tijdens zijn job bij Spirits By Design. Nadien werd hij een van de gezichten van de Belgische jeneverwereld bij Filliers.

In 2022 maakte hij de overstap naar Brown-Forman, het moederbedrijf achter merken zoals Jack Daniel’s, Woodford Reserve, Glendronach en Benriach.

Naast zijn reguliere werk heeft Vincent ‘The Cocktail Consultant’ opgericht, de perfecte manier om ook met mixologie vertrouwd te geraken.

In deze aflevering maakt Yannick een heerlijke cocktail op basis van Jack Daniel’s whiskey en trakteert Vincent zijn gastheren op een primeur in België. Vincent heeft een nieuwe whiskey bij, het allereerste exemplaar voor de Belgische markt, Jack Daniel’s Bonded. De eerste uiting uit een reeks bottled-in-bond whiskies. Wat dat exact inhoudt, dat ontdek je in de aflevering!

Luisteren naar deze aflevering van de ‘Van Dyck & Van Dyck – De Smaakadvocaten Podcast’ kan via deze link, via je favoriete podcast player of klik hieronder op aflevering S2 #7.



Wil je op de hoogte blijven van al onze afleveringen?
Abonneer je dan gratis via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.

One thought on “Podcast #23: Vincent Schietse (Brown-Forman)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *