Podcast #26: Yochen Verbeeck (Bar Hootch)

Podcast #26: Yochen Verbeeck (Bar Hootch)

Deze keer zitten we niet in onze vaste stek, maar gaan we op bezoek bij onze gast Yochen Verbeeck in zijn cocktailbar Bar Hootch voor een Van Dyck & Van Dyck podcast-opname.

Tijdens de eerste lockdown van de corona-pandemie kreeg Yochen het idee om een eigen cocktailbar te openen, samen met zijn beste vriend Diego. Een cocktailbar openen, tijdens de lockdown, in Heist-op-den-Berg of all places, de banken en vele mensen in de omgeving van Yochen hadden er hun eigen idee over. Nu twee jaar later,, bewijst Yochen zijn gelijk. Bar Hootch is een groot succes en hét voorbeeld bij uitstek dat ook buiten de grootsteden ruimte is voor een high end-cocktailbar.

In deze aflevering praten we met Yochen over die opstartperiode én over de toekomst van de bar. Over de zin of onzin van lijstjes zoals de ‘World’s 50 Best Bars’, over de ambities van Yochen op het vlak van zulke lijstjes en culinaire gidsen. En over zijn eigen ontwerp van cocktailglazen die een wereldwijd succes zijn.

Natuurlijk proeven we ook weer enkele lekkere dingen. Yochen trakteert ons op een van de bestsellers uit zijn bar, een cocktail met de naam ‘Yellow Submarine’ en wij trakteren Yochen op iets lekkers uit het geboortejaar van Jeroen. En neen, het is niet Jeroen zelf!

Luisteren naar deze aflevering van de ‘Van Dyck & Van Dyck – De Smaakadvocaten Podcast‘ kan via deze link, via je favoriete podcast player of klik hieronder op aflevering S2 #10.



Wil je op de hoogte blijven van al onze afleveringen?
Abonneer je dan gratis via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *