Geen champagne? Geen nood!

Geen champagne? Geen nood!

Heb je tijdens de tijdens de feestdagen onverwacht een extra gast? Heb je de inkoop van het aantal flessen bubbels dat je nodig hebt te laag ingeschat? Of ben je simpelweg, in alle drukte, de champagne vergeten koud te zetten? Nicolas Feuillatte lost het op voor je!

Onder het motto “SOS Bubbles” lanceert Nicolas Feuillatte een spoedkoerierdienst voor gekoelde champagne. Voorlopig – als testcase – enkel tijdens de feestdagen en enkel in Antwerpen weliswaar.

Via SOSbubbles.be kunnen liefhebbers van champagne met slechts enkele klikken (maximaal 3) gekoelde flessen Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive bestellen, die binnen het halfuur worden bezorgd door een fietskoerier. De levering aan huis is zelfs gratis, je betaalt enkel de champagne aan 32 euro per fles.

De dienst is opgezet als een noodcentrale, maar het is natuurlijk ook gewoon een heel leuke verrassing voor je gasten. Je zou voor minder “vergeten” je flessen koud te zetten. De levering aan huis is een leuke gimmick, maar het is meer dan dat. Met Nicolas Feuillatte haal je lekkere maar vooral ook betaalbare champagne in huis. Ideaal dus voor de feestdagen. De merknaam Nicolas Feuillatte is intussen een bekende naam in de wereld van de befaamde Franse schuimwijnen, maar in feite is het een coöperatieve die talloze kleinere producenten verenigt. Op die manier kan Nicolas Feuillatte betaalbare kwaliteit op de markt aanbieden.

Praktische info SOS Bubbles:
Leveringen vinden plaats op 24, 25 en 31 december 2023 en 1 januari 2024. Op 24 en 31 december is levering mogelijk van 16u tot kwart voor middernacht en op 25 december en 1 januari van 10u tot 18u. Het maximaal aantal te bestellen flessen per adres is 3 en de leveringen zullen geschieden op een first come first served basis. Bestellen kan uitsluitend de dag zelf en maximum vanaf 1 uur voor de start van de leveringen. Betalen kan enkel met Payconiq via de smartphone op het moment van de levering.
Bestellen kan via SOSbubbles.be

Om de dienst in de kijker te zetten ging fietskoerier Tom alvast langs bij enkele BV’s.


Foto’s: Lab2


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *